banner



Filme Cu Mila Kunis Online Subtitrate

Filmele și serialele cu Mila Kunis

  • Mila Kunis

    Mila Kunis

    38 de ani

    Data nașterii: 14.08.1983

    Locul nașterii: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR

  • Breaking News in Yuba County (2021)
  • Four Good Days (2020)

    Molly îi cere mamei ei ajutorul pentru a lupta împotriva demonilor care i-au afectat viața. În ciuda a tot ce a învățat în zece ani de dezamăgire, tristețe și furie, Deb face o ultimă încercare de a-și salva fiica de dependența de heroină.

    Regia: Rodrigo García

  • Wonder Park (2019)

    Povestea unui parc de distracții magic intendance prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

    Regia: Dylan Brown

  • The Spy Who Dumped Me (2018)

    The Spy Who Dumped Me urmărește povestea lui Audrey și a lui Morgan, două prietene foarte bune care devin involuntar încurcate într-o conspirație internațională atunci când una dintre femei descoperă că iubitul care a părăsit-o era de fapt un spion.

    Regia: Susanna Fogel

  • A Bad Moms Christmas (2017)

    A Bad Mom's Christmas (2017) urmărește povestea a trei femei intendance se luptă să facă față stresului atunci când mamele lor le vizitează de sărbători.

    Regia: Jon Lucas, Scott Moore

  • Bad Moms (2016)

    Subpreciate și surmenate de orele lungi de muncă, trei mame decid că le-a ajuns. Se leapădă de sarcinile lor obișnuite și decid să-și rezerve următoarea perioadă pentru distracție, libertate și delăsare.

    Regia: Jon Lucas, Scott Moore

  • Jupiter Ascending (2015)

    La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski

  • The Angriest Man in Brooklyn (2014)

    Un dr. îi spune din greșeală unui pacient enervant că mai are doar 90 de minute de trăit. Medicul încearcă să-l găsească pe bărbat după ce afirmatiile ei îl trimit într-un tur al orașului în încercarea disperată de a corecta nedreptățile făcute.

    Regia: Phil Alden Robinson

  • Third Person (2013)

    Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale.

    Regia: Paul Haggis

  • Blood Ties (2013)

    Chris e eliberat din închisoare după o crimă. E așteptat de fratele mai mic, Frank, care îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție. Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

    Regia: Guillaume Canet

  • Oz the Great and Powerful (2013)

    Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

    Regia: Sam Raimi

  • The Color of Time (2012)

    "Tar" se bazează pe colecția cu același nume a poetului premiat cu Pulitzer C.Grand. Williams. Filmul îmbină adaptările a eleven poeme pentru a crea o călătorie poetică în viața lui C.K. Williams.

    Regia: Gabrielle Demeestere, Edna Luise Biesold, Sarah-Violet Bliss

  • Ted (2012)

    Filmul spune povestea lui John Bennett, un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursulețul lui de pluș, Ted, adus la viață de o dorință pusă în copilărie.

    Regia: Seth MacFarlane

  • Friends with Benefits (2011)

    Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se skin extenuant. Vor să-şi găsească un partener de sexual activity, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel „prieteni cu beneficii".

    Regia: Will Gluck

  • Black Swan (2010)

    Un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York, LEBĂDA NEAGRĂ o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezește prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie (Mila Kunis).

    Regia: Darren Aronofsky

    Oscar-uri:

Source: https://subtitrari.regielive.ro/filme-cu/mila-kunis-15966/

Posted by: smithsursee.blogspot.com

0 Response to "Filme Cu Mila Kunis Online Subtitrate"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel